keskiviikko 12. joulukuuta 2012

12.12 tehiksen valmennus

Tänään oli taas Heidin valmennus, ja ruhtinaallisesti aikaa kun kaksi koiraa oli poissa meidän ryhmästä. Hupun vuorolla katsottiin niitä jo tavaksi tulleita hitaita perusasentoja ja saatiinkin tosi hyviä vinkkejä niihin, ja samalla myös palkkaukseen ja siihen aktiivisempaan koiraan, näitä treenejä tullaan tekemään tosi ahkerasti, tuntui jo heti toimivilta, mutta tottakai tie on pitkä! Piti katsoa seuruuta vähän, mutta ehdittiin kattoa vaan vähän kun ilmeisesti tallasin Hupun varpaille, en ite yhtään ees huomannut muuta kuin että se vinkas, ja sitten vaan himmaili jossain mun perässä seuraamisen sijasta. Onneks oli paikalla kouluttaja joka tajusi sanoa että tehdään jotain muuta, mä oisin varmaan vaan vääntänyt epätoivoon asti vaikka fiksuinta tietty jättää toiseen kertaan. Mietittiin sitten liikkeestä istumista vähän kun halusin kerrata Tarjan viime valmennuksessa siihen saamat neuvot :)

Toisten jutuista Marian ja Ronjan jutut kolahtaa kuin ois suoraan Sarasta ja musta kyse, oon saanut tosi paljon ajatuksia sen treeneihin, jotenkin ne on vielä helpompi kuulla ja poimia kun on itse siinä ilman koiraa.

Kotona lenkillä tehtiin vielä muutamat perusasento & palkkaantumistreenit, oli kyllä vielä toimivamman tuntuista, Hups on ehkä kuitenkin vähän jännittynyt tuolla, tai en sitä silleen huomaa, mutta kotona sen huomaa kun on tosi rento. Sara seuras ja kiers puita lenkillä. Isojen tyttöjen lenkin jälkeen tehtiin vielä vähän jääviä parkkiksella, oli just hyvä kun oli aurattu ja semmoinen vähän liukas muttei kuitenkaan oikeasti liukas.

On muuten mun onneni oppijana että ne asiat jotka Saran kanssa on tullut ilmaiseksi, on sitten Hupun kanssa kovan treenin takana, ja sama pätee myös toisinpäin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti