lauantai 29. joulukuuta 2012

28.12. perjantain treenailut

Ennen kouluttajien vuoroa harjoiteltiin Hupun kanssa lenkillä kaikkee leikkihömppää ilman palkkoja, sen kans kahdelleen lenkillä on tosi rentoo ja hömppää, ehkä yritetään tehdä enempi lenkkitreenejä tässä kevään mittaa, eihän se Sarakaan alunperin juuri muuta tehnytkään. Tehtiin yy-kaa-koo hetsausta ja siinä samassa vahingossa polulla juosten peruuttamista (olipas taitava!) ja lennosta jääväkäskyjen tottelua, en ois uskonut, mutta osas istua kesken eteenpäinjuoksemisen, eikä ollut ees törkeen hidas.

Hups teki ekana, aloiteltiin taas pa-loikka-leikki jutulla, kaikki jäävät niin että lennosta auttaen jäävä ja jostain kohdi odottelua etupalkalle tai palkanheitto, juoksentelin, pysyi tietty hyvin paikoillaan. Ilme ei kyllä vieläkään ole se toivottu. Peilin edessä palkkaa istuen odottamisesta. Yksin paikallaolojen aloituksen ja vapautukset piiloon, istumisessa kattelin ärsyttävästi taakse kun Selma nouti.

Ohjatusta vasenta niin että haettava oli lähempänä ja palkkaa merkistä. Kapulan kanssa kiertämistä.

Paikallaolojen jättöjä muiden kanssa, ekan istumisen haisteli jo jätössä kun tuli palkkaa ja tehtiin uusia niin oli parempi.

Luoksetulo ja stoppi takapalkalla. Ei se vaan hallimatkalla oo hyvä, mutta treenataan. Mulla tulee noi käskyt vähän kovaa :D

Sara väänsi zetan seuraamista. Hienoinen vääntäminen saattaa hyvinkin olla avain onneen näitten kanssa, kahdeksannelle kerralle käännös vasempaan merkin kohdalla sujui jo hyvin, käännös oikealle tehtiin niin että siihen tuli aina perusasento käännöksen jälkeen ja kun oli tarpeeksi toisteltu niin perusasento ei ollut enään metriä edessä. Mä matelin ja oli huomattavasti helpompi kävellä. Marko sanoi jotain niinkin älykästä kotimatkalla kun ihmettelin edistystä yhdessä treenissä että kun Sara ei oo juurikaan treenannut, se on vaan tehnyt. Juuri näin, nyt me sitte treenataankin. Ohjattu liikkurilla. Lähti ihan hyvin vasuriin mutta suunnistikin keskikapulalle, kiltisti totteli stop-käskyä ja korjas hyvin, toistolla ok. Seuruussa niitä kolmen askeleen liikkeellelähtöjä kaikissa temmoissa. Sara on kyllä siitä niin paras että sen kanssa vois vääntää niin paljon kun ikinä haluais, 1 toisto, 10 toistoa, sata toistoa, kaikki on sen mielestä aina yhtä kivaa ja tehdään samalla innolla :)

Ainiin, otin kiellettyihin asioihin tooooosi tiukan linjan (no ollakseni minä..) Käskytyshaukkukohtauksista oon jo jonkun aikaa sanonut että mee hiiteen ja lopettanut sen kanssa tekemisen ja laskenut kymppiin, nyt niitä tuli yksi ja unohdin linjani (höh) mutta haisteluista olin tiukkana ja sanoin että ei saa haistella ja sitten iloisesti kysyin että tehdäänkö. Eihän kerta mitään kerro, mutta esim. ohjattua tehdessä huomasin että merkillä oli maassa ihan näyvissä useampi nami ja ei se niitä ees yrittänyt lähteä paikantamaan :)

29.12.

Aamulla heitin markon agikisoihin töihin ja lenkkeilin koirien kanssa pitkän lenkin pimeissä ojangon metsissä kuun paistaessa, hui. Ennen kisojen alkua käytiin Hupun kanssa vielä halleilemassa. Kuplat on kaukana, mutta nään enää ehkä ne ihmiset jotka on 10 metrin säteen sisäpuolella. Hupu on edelleen aika jännittynyt, innostuu selkeesti kun keksin sille tarpeeks helppoa tekemistä jonka se osaa tosi hyvin, niinku vaikka joku liikkeestä maahanmeno tai die-temppu :) Luoksetulon jätössä teki taas sitä agilähtösyndroomaa että en voi jäädä yksin istumaan. Tehtiin jättö takapalkalla, hyvin istui. Kaukojen ylösnousut kans takapalkalla ja vähän käy siihen-odottelua ja seuraamista. Jos pakkanen ei laske niin koirat saa jäädä kyl iltapäiväks kotiin ja mä meen vaan kattoo kisoi ja käydään huomenna uusiks treenimässä. Hupun kanssa tavoitteena näissä häiriötreeneissä että mä oisin niin rento että koirakin ois rento, Saran kanssa voitas käydä tekee vaikka vähän kaukoja ja seuruuta, se on yleensä sitä parempi mitä isommat häröt ympärillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti