torstai 20. joulukuuta 2012

19.12. tehistreenit

Teemana häiriöt.

Alkuun kahdet lyhyet paikallaolot. Tein ekana makuun. Hups menee maahan muiden käskyistä ja nousi ylös käsky-käskyllä. Raila kiersi koirakoita aika läheltäkin, Hupu näytti olevan ihan fine sen mitä kurkin. Palkatessa yritin saada innostumaan kehuista  ja loikkihan se, tuntuu ihan siltä kun ei aluks tajuais että on "vapaa" ja voi nousta sivulta pois. Istuminen niin että vieressä maattiin. Jätössä meinas nuuskia maata, muuten ehkä ok mitä näin.

Tehtiin jutut yks kerrallaan ja välissä odottelemassa.

Ruutu niin että takana ihmisiä, oli aluks lelu ja sitten tyhjään ja lopuks vielä lelu, vähän mutkitteli matkalla semmoista pientä epävarmuus mutkaa, päätyi kuitenkin aina ruutuun, ei paljon merkitystä oikeastaan oliko lelu vai ei.. Lähtötilanne oli huono kun otin ekana sivulta, tajusin sitten tehdä muuten, tänkin liikkeen pa-aloitukset treeniin kun ovat ilmeisen vaikeita.

Noutoa niin että "tuomari" käveli kohti ja lopussa vähän yski. Ei nähnyt mitään, hyvä jos ihan vastaan kävellessä. Toistolla toi kerran laipasta mutta seuraavan heti oikein. Mietin, että miettii ehkä jo kaukaa että nostaa kapulan oikein, ja takastullessa miettii vielä kauempaa sivulletuloa, palkkailin kyllä lennosta mutta silti. Vai, odottaako sittenkin lelupalkkaa jolloin lennosta palkkailu ei ehkä ratkaisu?

Meidän koe oli poikinut muutaman hyvin treeninaiheen kuten kaukojen liikkuri seläntakana, tämä tosin oli häiriöiltään vähän pahempi kuin kokeessa, mutta Hups selvitti paljon helpommin, pohdittiin että johtunee siitä kun häiriköijät ovat niin tuttuja kuitenkin? Kerran kun takana kolahti ei pystynyt siitä nousemaan ylös, muuten meni ihan ok, alkuun palkkailin kun päänkäännön jälkeen otti uusiks kontaktin. Vaihdot ei kyllä ollut erityisen hyviä ja teki jonku istumisen seisomisenakin.

Lopussa ehdittiin vielä tehdä vähän seuruuta, oli teippiä :) Hups ei mennyt enää toiste teippilankaan, mutta tiputettu paperi oli tosi paha. Näihin pitäisi miettiä joku parempi suunnitelma itselle, kun Hups kattoo, sitten sen jälkeen se seuraa takana huonosti vähän laamaillen, mutta jatkaa kuitenkin seuruuta. Palkkaanko samantien kun jatkaa seuruuta siitä laamailusta? Mahtaako se auttaa? Jos odotan että tekee taas hyvää seuruuta niin ollaan jo kilsan päässä koko paperista? Autoin toki sen verran että saatiin myös ihan normiseuruun näköinen paperinohitus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti