perjantai 14. joulukuuta 2012

13.12 lumitreenit

Marko oli vetämäs aksatreenei ni aattelin samalla vähän treenata ulkokentällä kun olin ed.päivänä nähnyt että siinä on pieni aurattu alue, hypittiin toki siellä hangessakin.

Hups teki stoppeja, on muuten lumessa tosi hyviä, se on ulkokentällä muutenki semmonen potenssiin kaks verrattuna sisäoloihin, tai siltä on nyt tuntunut hallikauden aikana. Viime vuonna oli toisinpäin, ulkokentällä se häiriinty kaikesta mutta hallissa pysty keskittymään. Nythän se ei enää ihan siihen malliin häiriinny, mutta tommoinen rento hauska (jos ny tosikosta voi sanoa hauska) se ei kuitenkaan ihan kaikkialla oo. Tehtiin uutta perusasentotreeniä, oli aika villinä :) Ja tosiaan stoppeja yms. kierroista. Kerran etsittiin ihan tolkuttoman kauan narupalloa hangesta, aika sitkeä elukka se on kun etsi ja etsi vaan vaikkei löytänyt, multa lopulta loppu maltti ja menin mukaan etsimään.

Sara teki kans stoppeja ja maahanmenoja, kyllä se lumi on kivaa, kaikki näytti tosi hyviltä. Seuraamista, edisti hurjasti, käännökset levis koska edisti ja tuli ääntä. Nice. Saatiin kuiteski väännettyä. Jouduin treenaa pitempään ku olin ajatellut kun kentän ulkopuolella oli paljon haukkuvia koiria vapaana niin en viitsinyt ovesta niitten sekaan että oltas päästy lähtemään lenkille, niin ooteltiin ja treenattiin sitten. Kaukot oli eka ihan karmeita, piti tehä läheltä oikeita vaihtoja, teki vaan itte kaikkee, lopulta tajusin ottaa pari metriä lisää etäisyyttä niin jo vähän keskitty. Jääviä tehtiin kans, yks seisominen meni istumiseks.

Hupun uus pa & palkkaus treeni selkeesti jo toimii ;) tänään aamulenkillä Hupu tuli tarjoomaan seuruuta ja ei ollut mitään palkkaa, mutta kehuin reilusti, teki pari loikahdusta ja sen jälkeen yritti hypätä mun päässä olevan hupun (hah, ei Hupun vaan hupun :) )karvareunaan. Hihnaansahan se repii vasta yllytettynä ja silloinkin aika "nonyttälläpitääleikkiämuttakyllämäoikeestitiedänettähihnoillaeivoileikkiä"-asenteella.. mutta näköjään pienempi kynnys noi vaatteet, tai ehkä näytin siltä että mulla on iso karvalelu pään ympärillä :) Hupshan on siis tosi siivo, varmaan alle vuotiaana ollut kertaakaan purassut ees vahingossa sormille, se on lelulla leikkiässä ja namia ottaessa jotenkin uskomattoman tarkka ettei osu hampaat vahingossa ihmiseen yms. Siinä missä Sara kattoo "ai nakki" ja vasta kun sormi on jo hampaissa hoksaa että ei ehkä ollutkaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti