lauantai 15. joulukuuta 2012

14.12 viime hetken treenilöiset

Tehtiin meidän avo-kokeeseen osallistuminen kuin suoraan "älä tee näin"-oppikirjasta. Vapun luennolta poimin hyvän "kisasuorituksen pitää olla treeneissä rutiinia" tms. tyyppisen ajatuksen jota ajattelin toteuttaa. No sitten me on vaan humputeltu viimeinen kuukausi ja ehkä tehty vähän paikallaoloja ja jotain ruutua sun muuta ja saatiin perjantai-iltapäivällä koepaikka. Mietin aika kauan että ottaako paikan Selma vai Hups, Selma kuitenkin on taas alkanut varastamaan noutokapulalle, ja se ei mun mielestä tartte taas yhtä avokoetta jossa tulee yks tyhmä moka, ja kiinnosti kovasti miten Hups toimii hallissa jossa ei oo ennen käynyt. Voisko jooko vaika yrittää varailla treenivuoroja uusista halleista..

No enivei, tiedossa koepaikka, avoin tehtiin palkatta läpi itekseen kun testasin mun avo-kehän seuran omista kisoista, oishan tuota voinut paremminkin valmistautua. Tavoitteeksi voi ottaa vaan ettei aiheuta koeosallistumisella pahaa damagea viime aikojen treeneille. Niin, ja tuli siinä sitten mieleen sekin että stoppia ei osata, ei se mitään jos juostas reteesti läpi, mutta Hups vähän laamaantuu jos tietää ettei mennyt ihan putkeen ja en haluais sitä kokeeseen niin oli pakko treenata..

Saralla on juoksut joten Hupsille oli koko tunnin treenivuoro. No yritin kaikin keinoin kai vältellä tyhmän stopin treenaamista kun oma ryhmä venyi johonkin 10 yliin asti, hupsis. Sitten tehtiin kaikkia muita liikkeitä palkkaillen jostain kohdasta jota haluan vahvistaa, seisomisessa ei saatu hyvää pysymistä, ja se näkyikin kokeessa. Maahanmenoja jumpattiin sivulta ja liikkeestä, paikallaolon maasta ei noussut ekalla ylös kun jumitti Napin namirasiaan.

Loppupuolella treenejä sitten käytiin välissä ulkona ja stoppia tekemään.. Yks pallonheitto, takapalkalla stopista palkka, takapalkalla läpi ja takapalkalla stopista palkka. Sehän jopa pysähtyi ja ei ees huonosti tai epävarmana. Ehkä me saadaan se joskus oikeesti kuntoon.

Mietin että ennen koetta teen pihalla stoppeja mutta ne sitten jäi.

Oli taas tosi kivat treenit ja Hupsilla oli superkiva asenne.

Tehtiin taas myös perusasento+palkka juttua, jos kirjoitan itelleni ylös niin tätä tehdään jatkossa ehkä aina. Koevideon jo kattoneena niin se kisapalkkaus on pakko muuttaa rakentaa, nythän sitä ei käytännössä ole ellen mä juokse.

En oo kyllä koskaan uskonut edellisen illan treeneihin vaikka Saran kanssa niitä on joskus paljonkin tehnyt, mutta ei ne nyt meitä haitannutkaan, toki olin päättänyt että virheisiin ei jäädä kiinni.

Sara teki kotona pihalla hömppätreenin parkkiksella, puunkiertämisen sijaan kiipeilytin sitä lumikasalle ja siitä stoppeja, sivulla ja seuraamaan tuloja, ja välillä lumikasan päällä kaukoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti