maanantai 26. marraskuuta 2012

ma 26.11.

Töitten jälkeen vielä kerkee justjust valoisalla. Hups teki töistätulotunnarin. Nyt maatuneitten sekaan niin että oma oli vähän piilommassa niiden takana, joutui etsimään aika kauan, luulin jo että etsii mielestään jotain muuta mutta löysi sitten kuitenkin. Tunnarit on nyt palkattu vauhdista eri kohdissa, pitäs ehkä toisinaan sivulle, ettei mee epävarmaks jos en palkkaa heti kohta kun on jo tulossa? Etenki ku ne sivulletulot muutenki suht hitaita. Tein vielä samoilla vauheilla pari stoppia puunkierrosta.

Sisällä Sara ja Hupu teki vuorotellen kaukoja. Hups on nyt ollut vähän epävarma nousemaan i-s ylös ja pitää olla tosi lähellä, muuten vaan nykii. Muut vaihdot näissä olkkaritreeneissä aika ok. Viiveistä vois palkata enempi m-s jälkeen tipahtaa helposti jo valmiiks maahan. Tekivät vuorotellen yhtä vaihtoa ja sitten toinen parkkiin ja toinen tekemään. Sara jumppas kaikki vaihdot myös Hupun vuorolla, mutta pysyi siinä mihin oli käsketty. Hupu parkitti hyvin. Saralla vanha ongelma taas m-i on vajaita ja tekee kakstahtisesti. Muut olkkarissa varsin kivoja, vaikka ei sillä kyllä tassut lattiaan ihan liimannu, mikä taas Hupulla tulee tosi luonnostaan.

Ainiin ja peilin eessä sivulta maahanmenoja ja sivulle nousuja. Hupulla meinas alkuun jäädä kyynärät vähän ilmaan, uudella maahan käskyllä korjas, ja teki sen jälkeen kunnolla maahan asti. Sivulle se nousee yleensä hyvin. Sarkki tipahtaa taas maahan tosi hyvin, sivulle nousut usein vajaampia ja kakstahtisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti