maanantai 19. marraskuuta 2012

ma 19.11.


Hupulle töistätulotunnari tai eihän se ole oikeastaan varsinainen tunnari kun piilotellaan useimpina kertoina edelleenkin vaan omaa, mutta kiva sana :) Ekana oman piilotus, olin kävelemässä piilottamaan kun odottamassa ollut pupsi suihkas ohi nenä maassa etsimässä jo.. uus yritys ja osas istua ja odottaa :) Taisin palkkaa ekan lennosta ja tokan otin sivulle ja kun oon ahne niin tehtiin vielä yksi pihassa lojuvien sekaan, kapuloita on aika iso määrä ja piti eka haistella joku kymmenisen läpi ennen ku osu omalle, nyt vaikka tuli vauhdilla, malttoi haistella hyvin yhtäkään nostamatta ennen omaa. Kyllä se sieltä, kai. Tehtiin vielä vähän kiertämistä + siitä seuraamaan tuloja kun parkkiksella oli sopivasti häiriöksi porukkaa.

Temppuprojekti: samassa vaiheessa, etutassut joo, takatassut vähän yrittää nousta mut ei. Ehkä opetan sen ekana erilliselle alustalle johon pitää laittaa kaikki tassut kerralla. On kyllä aika tohkeissaan yrittämässä kaikkee. Seuraavaks opetellaan ehkä jotain yksinkertaista mikä ei vaadi omaa akrobatiaa, vaikka tassun antamista.

Sara viis vee harjoitteli jälleen oman vuoron odottelua, se on nyt hiljennyt kotona sisällä, mutta ei oo kyllä varmaan kertaakaan ollut vielä karkaamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti