tiistai 20. marraskuuta 2012

20.11. pientä kotitreeniä

Hupsin kanssa Valtsun aukiolla (käytiin siellä aikanaan Saran kanssa sen ollessa vielä hiekkakenttä tosi usein, myöhemmin se menetti tehonsa häiriöisenä paikkana kun Sarkki ei enää häiriinny muusta ku musta ja nameista, eikä laatoilla tietty oo kovin kiva treenaa)

Tehtiin ekana vähän hihnassa seuruuta kun testailin että luotanko pupsiin, seuruu oli tietty hihnaseuruun tapaan aika huonoa mutta oli luotettavan oloinen. Ilman hihnaa seuruu parani ja viereen rakennetun talon seinästä sai kivasti peilattua. Parit noutovariaatiot, kapula suussa seuruuta (Hupun mielestä hurjan kivaa), tolpan kiertämistä, kapulan nosto ja nouto keskeltä aukioo niin että vein kapulan ku ei laatoilla viiti heitellä, tehtiin vielä vähän pitempi seuruu juosten eri temmoissa, juokseminen oli hyvä ratkasu, asenne ja häiriöittensieto pysyi eri hyvänä ja saatiin tosi onnistunut uuden paikan treeni. Mä olin eka vähän varautunut (heh) mutta jossain kohti huomasin kiljuvani ihan normiäänellä :) Lopuks peruuteltiin parit kaukot kun ne on kivoi. Supernopsat ja onnistuneet treenit, kannatti parkkeeraa auto naapurin ruutuun että tuli lähdettyä autolla postiin ja otettua Hupu kyytiin.

Kotipihassa Sara teki pitkästä aikaa kotipihatunnaria. Sai etsiä Hupun maatuneesta jättikasasta (tai ei se oo kasa kun ovat levällään, eivätkö oo kyllä maatuneitakaan, helppo muuten treenata tunnaria kun on ne vieraat kapulat valmiina eikä tarte ettiä pihtejä tms. ja ku niitä on niin laajalla alueella niin voi tehä eri suunnista yms.) oman, tehtiin kiertämästä ja kapulat oli oman vierestä tosi lähekkäin, melkein kiinni toisissaan, toi vissiin oman viereisen, palkkasin kuiteski ja tehtiin uusiks ja toi oman, luuli varmaan ottaneensa oman eka kerrallakin. Toi muuten miltei pureksimatta molemmat kerrat. Tehtiin vielä vähän kapulajuttuja, kapula suussa seuruuta ja kiertämistä ja siitä pitoa sivulla ohjatun kapulalla. Sitten vähän väännettiin seuruun käännöksiä ja peruuttamista seinän vieressä. Sara oli aika kivassa treenimoodissa, palkkana jotain kuivia raksuja. Askeleita tehtiin vähän vasemmalle mutta ku loikkii ni loikkikoot, käännökset on helpompi fiksaa ja niihin tehoaa treeni :) Sitten vielä liikkeiden välejä, parin askeleen seuruu ja kehujen jälkeen palkka, liikkeestä seisominen ja kehujen jälkeen seuruun tarjoamisesta palkka, luoksetulo ja seuraavan liikkeen aloitusperusasennosta palkka.

Hups tuli vielä tekemään kotipihatunnarin, piti tehdä oman piilotus, mutta kun olen ahne niin tehtiin sinne kasaan, oli superhyvä taas, meni kovaa, nuuski rauhallisesti kaikki läpi ja otti ja palautti reippaasti oman kun osui kohdalle :) Tein sen oman piilotuksen sitten jälkeen. En tiedä kuinka fiksua, mutta tehtiin vielä pari nostoa tunnarikapulalla, jos tuo tunnarin sivulle asti, niin ehtii pari kertaa puraista matkalla niin tehtiin nyt semmoisia että ei ehtinyt puraista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti