sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Heinolassa harkkakokeilemassa

Treenit on menneet viime aikoina tosi mukavasti, Hupu on ollut innokas, mun kanssa, ja meillon ollut tosi mukavaa molemmilla. Eilen käytiin tippumassa takaisin maan pinnalle. Päätin joskus että käytän kaikki uusien hallien treenimahikset hyödyksi sitten että autan Hupua ja vahvistan asennetta jollaisen sille sitten joskus isona haluaisin, mennyt ihan kivasti vissiin kahden kerran verran, nyt jostain syystä olin unohtanut päätökseni, ja sen lisäksi en ollut yhtään varautunut että miten toimisin jos Hupu nyt oiskaan se sama tuttu treeniHupu kotihallista (joka tietenkin olisi pitänyt olla odotettavissa!), huono ohjaaja! Mentiin sitten rämpimään, ihan ku oikeissa kokeissa ois voitu tehdä. Marko sano että olin ihan samanlainen kuin Saran kanssa, ja Hupu käyttäytyi vähän kuin Sara.. ne ei ehkä kovinkaan samanlaiset koirat muuten ole.. että etevästi opetettu noi kisatilanteet hei!

Kisatreeni oli siis Tehiksen ja Hotin seurayhteistyönä järkätty, helmikuussa oltiin meillä, nyt Hotin vieraina Heinolan hallilla. Tuli ihan tosi kauhee jännitys aamulla ajellessa, kaikin puolin oma fiilis oli kuin oikeaan kokeeseen ois menty. Ihan mahtava treenimahdollisuus siis!

Saatiin vielä Oililta kommentit, kivaa ja hyödyllistä!
Arvoin meille Hupun kanssa ihan tyhmiä liikkeitä, mutta kaikkihan ne siellä oikeissakin kisoissa on tehtävä..

Kehään mentiin ihan kahdessa erillisessä kuplassa, ja aina kun kuplat osu toisiinsa niin Hupun kupla vaan vyöryi kauemmas musta..voi taivas..Tän jälkeen en ehkä saanut enää omaa asennetta korjattua vaan olin ihan paniikissa ja sieltä ei pois päässyt..

Tässä kommentit jotka kertookin aika hyvin kaiken

L-tulo
-haisteli maata alussa
-zoomaa yleisöä
-hyvin alas, haistelee kunnolla maata koko ajan, siirsi tassujaan
-ennakoi lähdön (Sanna: tätä en ite huomannut)
-viimeinen väli hidas, muut ok
-jäävät ok

Zeta
-keulii + pomppii seuruussa
-ei pysy istumassa
-pomppii kulman ja väistää
-ok stop
-ei lähde mukaan stopista (Sanna: ovi kävi nenän edessä hallin päässä, ei pystynyt lähtemään sitä kohti kävelemään eka käskyllä)
-hyvä maahan, mutta haistelee
-maasta hyvin mukaan
-hyvä pa

Metsku
-haistelee maata alussa
-itse liike hyvin!
-pa:oon tulee taakse (siis juoksee ohjaajan taa vasemmalta)

Seuruu
-epätasaisen näköistä (rytmi?)
 -focus katoaa (ovi kolahtaa)
-vas. käänn. väistää
-hitaassa jää kiinni yleisöön
-juoksussa rytmi katoaa, pompsahtelee, rytmi katoaa, kontakti katoaa
-paikka oli hyvä!
-yleisö kiinnosti kovasti

Tunnari
-hyvä vauhti kapuloille
-kapuloilla napsii muita
-puri palautuksessa
-hyvä vauhti takaisin

Yleisvaikutelma
-Kiva nuori koira joka vielä kesken -vaatii lisää kokemuta ja treeniä

Vika lause ehkä kiteyttääkin kaiken. Oltiin ihan omalla osaamisen tasollamme, ja tarvis vaan paljon paljon treeniä ja kokemusta. Päivää myöhemmin näin Hupun tekemisessä myös paljon hyviä juttuja, jotka on just siihen suuntaan millaisiksi oon ne halunnutkin. Tuli vaan niin tolkuttoman paha mieli kun vein koiran vaikeaan paikkaan enkä osannut sitä auttaa tai olla reilu vaan katosin jonnekin omaan kisajännitys-paniikki-kuplaani :(

Meinasin jättää paikkikset eka tekemättä, mutta mentiin kuitenkin, oli ihan suht rentona ollut, normi nuuskuttelut mitkä tekee kotonakin.. Lopussa jäi vielä treeniaikaa, tehtiin vähän päätöntä treeniä ja en päässyt ihmiset kattoo-ajatuksesta eroon mutta ainakin Ulpu oli suht rento ja uskoisin että sille jäi kuitenkin ihan hyvä mieli niistä treeneistä. Ruutuun meni kovaa, oli kiva!

Hupu laittaa nyt varmaan sen ilmotuksen ostomyyntipalstalle, että ostetaan vahva, luotettava ja hyvähermoinen ohjaaja ;)

Siltä varalta että joku outo haluaa katsella videolta toisten aallonpohjia niin jaetaampa tämäkin video..

Tein tossa Hupun tehiskauden välitavoitetsekkikatselmuksen, olipas avartavaa, hyvä kun "joutui" tekemään tällaisen, muistin monta juttua joita olisi pitänyt treenata ja ovat jäänet, ja hoksasin taas kuinka huono olen treenaamaan. Puuttuu kaikki järjestelmällisyys ja pitkäjänteisyys. Noh, pitää taas yrittää ryhdistäytyä. Jos en muuten niin vähintään siitä että mietin noi Hupulle vaikeat treenit oikeesti paremmin etukäteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti