maanantai 18. marraskuuta 2013

maanantai

töitten jälkeen 2x2 keppejä (nyt sen merkitys on jo kaksi kertaa kahdessa viikossa). Tajusin että mun 1-7 on kyllä oikeesti 2-8, pitää huomenna kääntää ne oikeesti oikeeseen asentoon. Hyvin tuntuu sujuvan, päästäspä jo eteenpäin! Välillä Hupu yrittää vähän loikkia pää pystyssä ja odottaa lentävää palkkaa...pitäs ehkä heittää paremmin..

Ennen treenienvetoa ehdin vielä halliin neiti juoksupökän kaa. Agiesteitä oli kentällä, tehtiin siellä seassa, peiliäkään ei paljon näkynyt mutta vähän kuikuiltiin. Noudon palautuksia vinosta ohjatun kapulalla, olipas suoria perusasentoja. Putkien kautta pitoa, ote heltis sivulla helposti. Peilin eessä vähän seuruuta ja jääviä eri askellajeissa, näihin saatiin hyvät häiriöt viereisen kentän agintreenaajasta jotai lmeisesti vähän turhautti, mä hypin välillä ilmaan kun säikähtelin (joo oon supersäikky), mutta Hups ei ollut milläsäkään, pääsin sitte palkkaamaan siitä että mä säpsyin, siistii :)

Kaukoja takana olevalla putkelle tai heitetyin namein, kivasti teki.

Lopuks vähän "agia" yritin keksiä kentällä olevista esteistä parin esteen pätkän, ottaa helposti sivusuunnassa poikittaisen esteen musta vasemmalle poispäin. Pätkässä oli ehkä vähä niiku takaakierto vinolle esteelle mun oikeelta puolelta, jestas että ei voinut tehdä vaikka yritin lopulta ohjata niin että seisoin kiinni esteessä ja ohjasin siitä, tunki vaan mun etupuolelta mun ja esteen välistä. Vasemmalta vastaavassa ei ongelmia. Taitaa olla vähän toispuoleinen rassu (ja toki mäkään en ehkä kauhen hyvin osannut) noita takaakiertoja oikeelta on nyt kuiteski ehdottomasti vahvisteltava. Pitää ottaa siihen se eri käsky erillisenä temppuna, sen lisäks että pitäs tietty toimia niiku normitapauksena, eli ohjattuna. Olipas kivaa ku ehti treenaamaan :)

Lenkillä vähän hömpppää molempien mustien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti