perjantai 15. marraskuuta 2013

agitreenit

odota koko viikko että pääsee aksaa, unohda hupun juoksuhousut kotiin, (joo se aloitti juoksut-se siitä kokeesta, sanonko mitä...aargh!) jonota mustissa ja mirrissä puoli tuntia, ole kiireinen tutustumisessa että ehtii ennen ku joku muu tulee jonottamaan, ole hermostunut kun joku istuu sekkarin kanssa kentän laidalla ja juttu ei vaan onnistus. ts. hyvää treeniä mulle..ehkä.

Alussa oli vekkaus jotta saatiin koira laskeutumaan kakkoselta oikeaan suuntaan kolmosesteeen takaskiertoon, ja sitten kolmoselta neloselle ajoissa tekemässä valssi. kerran olin aineski tässä tosi myöhässä. vekkausjutun luulin olevan vaikee, mut ei se ollutkaan, neloselta vitoselle takaaleikkaus, nää on aika helppoja kun hupu jatkaa helposti jos este on hyvin näkyvissä suoraan edessä. Unohtelin muuten rataa ihan koko aika, ehkä perjantai väsyneenä on haastavimmat olosuhteet. Ja jos on paljon vaan hyppyjä niin unohtelen, sitte jos on putkia ja kontakteja yms. niin helpompi muistaa, ne jaksottaa sitä rataa. Vaikee on myös jos samoilla esteillä pyöritään niin että niitä mennään useen kerran eri suunnista.

Supervaikeeta oli sitten alkusyherön jälkeen sen takaaleikkauksen jälkeen pitkillä välimatkoilla kaaressa olevia hyppyjä mentiin kentän toiseen päähän jossa piti tehdä muuri takaakiertona ja valssi takaisin edellisellä esteellä. Mua ensinnäkin pelotti kun se muuri ois pitänyt hypätä takaa ihan vierestä ja toisekseen en ehtinyt niiku yhtään. Päädyttiin sitten tekemään pitemmän matkan kautta niin että meni muurin ohi ja sieltä takaa. Tää oli kyllä ärsyttävä kohta :)

Sitten samaa kaarata toiseen suuntaan takaisin ja olisi pitänyt leijeröidä putken toiselta puolelta niin että Hups kääntyy vähän mua kohti mutta se vaan jatkoi joka kerta suoraan, oli siis kaks estettä melkein vierekkäin. Kun sain sen kääntymään niin kääntyi sitten liikaa ja ei tullut siihen vasemman puoleiseen esteeseen vaan joko ohi tai sitten mun vieressä olevaan putkeen. Yritettiin jotain Hups ja tässä huutoja, eivät auttaneet ja rupes vähän ärsytyskäyrä nousee kun en haluis huudella tässätässä vaan osata ohjata. Kai se kilttinä ois ohjattavissa niin että sille huutais seis ja siitä käskis :D

Toi jätettiin sitten suosiolla tekemättä ja loppuun vielä semmonen pikkupätkä josta tykkään, pari kaarella olevaa estettä (90 asteen kulmassa) , josta putkeen + jarru ennen putkea, putkesta pakkovalssi a:n alla olevaan u-putkeen, siitä se eka este ja siitä aalle. Aan suoritti ihan nätisti, mulla on ajatuksena että aan juoksis läpi ja puomin kiipee= täysillä päähän. Teki semmosen sekkapysähdyksen ja jatkoi, eiköhän se nää opi erottelee, meni aika kauniisti sieltä alakautta eikä yrittänyt loikkia. Tykkäsin. Putkijarru toimi jos mä vähän himmasin omaa liikettä, jos yritin sihistä niin pysähty ennen putkea, hassua, ei kai sillä vois ees olla sihinä jarruna jos se tarkottaa että "leluun"

Ainiin, siinä leijeröintikohdassa kun mua vähän tuskastutti kun ei onnistunut toinenkaan kohta, niin Hupu rupes pitkästäpitkästä aikaa luikkimaan lähdöstä. Aargh. Se on se mun mielentila taas.. komensin ihan, koska oletan kyllä että se osaa pysyä paikallaan, ja luikki vaan lisää. Tätä pitää ehkä pohtia, noh, hope ei törmätä ihan vähään aikaan.

ps. termit kyselty markolta :) Tässä vielä kuva radasta, toivottavasti sen saa julkaista, siinä on kai jotain juttuja jostain treeniradasta, no ei toi kuitenkaan oo ees ihan samanlailla ni miten oli ees tehdessäkään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti