torstai 15. elokuuta 2013

ei ehi

..treenaa? Tai no ollaan puolitarkotuksella oltu treenaamatta siks että pakko ehtiä-treenejä. Sunnuntaina kävin kattomassa nuorten koirien ringin näyttökokeen, heh, ei oltas viime vuoden osaamisella kyllä varppina päästy tänä vuonna koko rinkiin :D Näytön jälkeen Huputin kanssa treenattiin vähän "kisatunnelmassa" sivulla on hyvä olla-treeniä. Sain ajatukseni kiinni jostain "se istuu vaan sivulla ja näyttää ihan laiskalta, joku varmaan kattoo, joku varmaan kattoo ja ihmettelee että mitä ne treenaa". Ihanku sillä ny oikeesti ois mitään väliä jos joku kattos. Noh, mua aineski jännitti ja olin varmaan aika kisamainen :) ja Hups sai vaan namia siitä, aivopesun eka kerta. Näitä ny pitäs vaan saada törkeesti lisää. Tehtiin me joku kaukovaihto ja vauhtiluoksetulo. Niissäki sain ajatukseni kiinni "voi apua, se teki löysän vaihdon-joku näkee".  Kirjoitettuna nää kuulostaa muuten tosi typeriltä :D

Sunnuntai-illasta kävin hallilla mustien kanssa. Hups treenas eka, sitten Sara ja sitten Hups uusiks. Sara teki jonkun tunnari+metsku+ohjattu setin palkatta ja oli kovin pätevä. Lisäks treenas pa=paras paikka. Hups teki varmaan hallitreeniteeman mukaisesti kaikkea minkä osas hirveen hyvin ja pätevänä. Pysyin myös aika hyvin treenisuunnitelmissa, tehtiin kaikki mitä lapulla luki ja ei hirveesti extraa. Hupsille ei mitään noutoaiheista ja kentällä oli kuitenkin kapuloita Saran jäljiltä. Molemmille paikallaolot yksin.

Maanantaina vapaa

Tiistaina HT1 treenit jatkui heinäkuun tauon jälkeen. Kisapalkkaa ja liikkeiden välejä. Väleistä tuli hyviä ajatuksia joita testaillaan. Kisapalkkaosiossa Hups olikin loikkija ilman näpsimistä ja näytti melkein palkkautuvalta.

Keskiviikkona vapaa.

Aamutreenejä ollut vain yhtenä aamuna, otin jonku sivulletulon ja kaks askelta seuruuta + leikittiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti