lauantai 27. heinäkuuta 2013

kotipihassa

rento päivä, aamulla pitkä lenkki ja saukot juoksi kilpaa helteessä, schapet hölkkäs, päivä sitten enemmän tai vähemmän eo-streamin ääressä ja koirat nukkui tyytyväisinä. Rupesin pohtimaan että entäs jos mä oonki oikeesti agilityihminen enkä tiedä sitä ku en oo tosissani kokeillut, jos se oiskin se mun laji, tokossa odottamiset yms. on mulle ja mun pääkopalle ihan tosi vaikeita, agissa vaan mennään.. Noh, on kisat ja treenit, enivei tokon treenaaminen on maailman kivinta. Illalla kun viileni niin kotipihatreenejä.

Hupsin eka setti tunnari laudalla, ekassa palkka vauhdista, tokassa sivulta- tuli vissiin ekaa kertaa ikinä ihan koko matkan purematta- ja edelleen reippaasti!<3 Kolmas palkka vauhdista kun kiihdytti. Seuraamista, palkkailin liikkellelähtöjä. Sitten vähän kaikenmaailman namppatemppuja. Olipas meillä mukavaa :)

Sara teki kans tunnaria laudalla kun se oli siellä, vaihtelin vähän palkkausta, välillä nami tippu kädestä kun vaan tuli nopsaa sivulle ja parilla kerralla otin kapulan. Nami nyrkissä kyllä parantaa sen lenkin lopusta, mutta saas nähdä kuinka paljon nää tarvis toistoja että menis läpi kisamaiseen asti? Se on niitä lenkkejä tehnyt kuitenkin varmaan satoja... Vähän seuraamista, tänään teemana perusasennot, tein niin että pari askelta eteen ja palkka sivulta, ekan mein pitkäks, sen jälkeen ok, palkattiin monta aluks ja sitten vähän pitempi pätkä jossa palkkasin muistaakseni kun teki tosi hyvän ja tiiviin pa:n ko+seis yhteyteen! (!!). Metsku, teki hurjan hyvin, syöksyi jo kauempaa nostamaan kapulaa :) Kaukoja niin että lisäsin etäisyyttä m-s vaihtoon perus-käskyllä, päästiin jo johonkin viiteen metriin ja teki edelleen pikkuloikkana taakse. Toki mulla namit kädessä, ei kisamainen, ei kokonainen, ei alla palkattomuutta, mutta tää kyllä yritetään oikeesti muuttaa kerta se tulee sille kuiteski niin helposti. Aijoo ja luoksetulo stoppiin astiniin että mulla ei ollut palkkaa valmiina mutta kippo oli lähellä ja nappasin siitä namin & heitin palkaksi, hyvin pyssäs.

Hups teki vielä toisen lyhyen setin, metsku, hyvin teki ja jääviä, tehtiin kaiki jäävät palkaten asento suoraan + erikseen pysymiset. Ekana maahanmenoja, sitten seisomisia ja vikana istumisia. Maahanmenot tehtiin juosten, se kun on hauskaa :) Palkkasin kohtikävelyistä pysymiset, ei mennyt nenu maahan. Seisomisissa ei kääntyillyt vaikka kuinka hypin ja juoksentelin (varmaan viimeistään tässä kohti terasseillaan istuvat naapurit ihmetteli lauantai-illan harrastuksiani..). istumisen teki ekana seisten, tietty ku tässä järkässä tehtiin. "Eikun istu-hyvä-tehdääs uudestaan, istu-hyvä, tehdääs vielä kunnolla istu-palkka" tuntu ihan toimivalta.

Kiva asenne musteilla oli molemmilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti