lauantai 22. kesäkuuta 2013

kisakurssilla 14.6.

ohops, blogin päivitys vähän jäänyt. viikko sitten perjantaina lentsun kisakurssilla, eka kerta missattiin, tokalla kerralla ohjelmassa oli ko-kisat. ihan älyttömän hyvä treeni jollaisia voitas varmasti tehdä enemmänkin! Koska meillähän on se kaikista isoin ongelma, että nää kaksi poikkeaa niin paljon toisistaan

a.) treenit, paljon pieniä paloja ja paljon palkkaa ja kaikki on kivaa
b.) hirveet kauheet jännät kokonaisuudet, joku yks palkka ja kauhee jännitys ja ahdistus

Ois voinut palkata, mutta tosiaan hyödyllisempää niin että vaan autoin niin että varmasti onnistuu. Ihan kaikessa ei toki kyllä onnistuttu, ja olin miettinyt avut vaan liikkeisiin, en kehääntuloihin tai väleihin. Höh!

Hups teki ekassa ryhmässä. Kehään tuli superhuonosti, erkani kauas ja jouduin tässättelemään, olipas järkky alku, mut hei tehtiin sen jälkeenkin.

Suurin osa mun suunnittelemista avuista oli aika toimivia, mutta se että seuruussa olin aikonut kehua ja antaa tarpeen tullen uusi käskyjä, ei kyllä toiminut yhtään. Huonoin seuruu pitkään aikaan, tosi levotonta epätasaista, sataan suuntaan leviävää. Epätasainen nurtsialusta vaikeutti myös omaa kävelyä.

Istuminen kierrosta, istui :)

Luoksetulossa tupla-avut molempiin stoppeihin, teki ihan hyvin, ja loppupätkässä "juoksen karkuun"-askel, tuli lopunkin ok, pa tais olla snadisti vino. Jätössä kävin komentamassa kun söi heinää.. Tästä sitten loppupalautteessa mulle sanomista.

Ruutu oli hyvä! Näky huonosti ja lähti kovaa ja varmasti ja päätyi ruutuun, meni kyllä takaa yli ja korjauksilla ruutuun. Mä niin ihastelin sen vauhtia etten stopannut ajoissa. Ohimennessä kehuin ja nous siitä kehusta seisomaan, sivulle ok.

Hyppynouto oli aika kiva, lähti niin vauhdilla että ihan hämmästyin, tommonen siitä sitten isona tulee :) Loppupa inasen vino.

Metskussa otin pienen ja heitin jonneki taivaaseen, ei löytänyt kapulaa vaan joutui etsimään tosi kauan, muuten ok.

Tunnarissa oli aika vaarallisesti mennyt hampaat eellä ja meinannut napata oman viereisen kun sai omasta hajun tuulen mukana, tuuli tosi paljon. Toi kuitenkin oman. Paluussa pureskeli.

Kaukot oli muuten ok mutta kääntyy molemmista seisomisesta tehtävistä vaihdoista vinoon (ruokakuppikaukojen vaikutusta?, on ehkä saanut kääntyä jos vaihdot muuten hienot, kuppihan on sivulla..) Teki vaihdon myös vaikka katsoi taakse :)

Omaan muistilappuun olin kirjottanut kans että
-liian pitkä odotus alussa (kun oli maassa)?!
-kehään huono
-seuruu törkee
-istu hyvin
-stopit avuilla hyvin, lopun peru apu toimi
-ruutu meni yli, oli söpö, nous kehusta
-hyppynouto ok, metsku etti kauan-keskikoko nurtsilla?
-s-i ja s-m menivnoon, vikassa katto taakse, teki silti hvyin
-välit-nurtsiturhauma-suunnitelma, jo suunnitelmaan mitä tekee jos syö ruohoa

Paikallaolo oli ok, ei syönyt ruohoa, paits tais ennakoida lopun pa:n ja oli kehuista lähdössä kaverin kupille, oli sitten ihan pihalla että missä oma pallo on kun oli kytännyt ruokakuppia koko aika, mutta siis silleen kiltisti, ei ollut vahtimassa tai mitään, ei tietty voiskaan jos toisen kuppi eikä edes oma :)

Sara sitten, huh. Kotiin ajellessa mietin, että joku iso pyörä on pyörähtänyt pikkukoiran treenien kanssa (Hups) kun ollaan nyt tilanteessa jossa Hups on se helpompi koira, jonka kanssa treenit tuntuu vievän asioita eteenpäin, ja jonka kanssa on ahdistuksen aiheita vähemmän (toki riittävästi)

Saran evl kahdessa osassa. Oli ihan kuin kokeessakin ei meinattu päästä kehään yhdessä, oli semmonen reipas oma itsensä ja sinkoili etsimässä jotain syötävää ja haistelemassa ihmisten taskuja... Tämän jälkeen seuruu ihan järkkyä. Mikä on hyvää, niin jos treeneissä tapahtuu samat asiat kuin kisoissa, niin ehkä ne kisat nyt sitten kuitenkin ois jotenkin rakennettavissa olemassa oleviksi.

Zeta oli sitten jo vähän parempi, teki kulmat hyvin (ja mä kävelin suht hyvin!), no onhan niitä vähän treenattukin! Maahan autoin kyykky-avulla, vika suoralla piti olla seiso, keskityin niin mun sivuaskeleeseen että suusta tulikin istu, hupsis.

Luoksarissa stoppiin tupla-avut, teki hyvin! Maahan annoin toisen käskyn, mutta oli ollut jo menossa maahan.Loppupa vähän vino.

Ruutuun olin aikonut että meen merkille suuntaamaan jos ei pongaa, mutta meni niin reippaana että luotin että osaa ja meni hyvin ruutuunkin, siihen huonosti näkyvään :) Matkalla kerkes kattoa sivulla olevaa tavaralaatikkoa, mutta valitsi jatkaa matkaa ruutuun, hyvä Sarkki!¨

Toisessa osassa yhtä huonosti kehään. Ohjatussa ei kestänyt odottaa vaan rupes räkyttämään sivulla, kiva kaveri. Avut oli toimivat, koira merkille ja kävelin ite vielä kapulat läpi. Irtos hyvin ja toi hyvin.

Tunnarissa pysähty matkalle etsimään namia maasta (eka setin jälkeen heittelin siinä kohti nameja maahan jotta pysyi puhuessa hiljaa..) kapuloilla sitten jotenki sähläs ja tiputti oman sen nostettuaan, etsi lisää ja palas sitten hakemaan oman. Pureskeli tullessa.

Kaukot oli järkyt. Käveli taas ihan pokkana eteenpäin vähän joka vaihdossa. Eipä oo tätä tehnytkään kun viimeksi Lentsun nähden. Tuleeko palkattomuudesta? Ei oo niin tärkee tehdä oikein ku ei oo tullut palkkaa?

Liikejärkkä oli kans yks suunnittelemani apu, metskuhyppyvikana, näytin etukäteen palkkaa, ja teki hyvin :)

Paikallaolossa meinas olla vähän holtiton kaverin kupille..muuten tais mennä ihan ok.

Jännitti kuin oikeissa kokeissa, mutta sehän oli vissiin ainoastaan hyvä juttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti