perjantai 3. toukokuuta 2013

viimeistelytreenit, huomenna kokeeseen, ellei ne juoksut ala tässä välissä.

Sara oli suorastaan ärsyttävä räksy, tosin luulin että se oli lenkitetty mutta ei sitten ollutkaan, oisin ehkä aloittanut eri tavalla jos oisin tiennyt että otin sen suoraan autosta. Teki ihme kaarta merkille, haukkui merkiltä lähtiessä ruutuun, haukkua räkytti ohjatussa eikä lähtenyt mihinkään. Metskun jätin suosiolla tekemättä, pitää huomenna vaan pitää mielessä se kuva jostain hyvästä metskusta. Kehääntulot ja seuruu oli ok. Paikallaolot myös, tehtiin aika lyhyet. Kaukojen ekat ylösnousut marko takapalkalla. Meni vähän huonosti ku rupesin väittelee markon kaa ku marko ei kertonut että liikkui, mutta oli kuulemma ollut kuitenin paikallaan, mä vaan näin että liikkui. Joopa joo. Kotipihassa sitten miljoona toistoa ohjattua. Onnistunutta= hiljaista toistoa.

Hupsin viimeistelyt meni vähän turhan kivasti. Kiva kehäänmeno, ruutuun suorapalkkaa, luoksetulon stopista takapalkkaa, kaukojen ylösnousut, vähän lisää kaukoja ja heitin pallon, sopivasti meni haukkuvia koiria selän takana. Siirtymiä ja istahtamisesta sivulla palkkaa. Hyppynoutokin taidettiin tehdä, pidosta palkkaa. Paikallaolon jälkeen vapautus piiloon kehästä poismennessä.

Tuntuu siltä että inhoon kokeita. Oikeesti pakko ryhdistäytyä ja käydä useemmin, mitä harvemmin käy ni sitä kauheempaa se on. Tänään myös tuntui tosi selkeeltä että mitä ja miten ois pitänyt treenata jos ois ollut fiksu, ois ollut aikaa jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti