keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappuaattona Prisman nurtseilla, aateltiin että ois ollut haalarikansaa häiriönä mutta missää ketää ollut. Sara teki ruutua, tunnaria ja ruutua tunnarin yli, sekä metskun ja kaukoja takapalkalla. Muistelin että joskus on ollut vaikee toi ruutu ja tunnari päällekkäin mut osas ihan naps vaan vaihtaa liikkeestä toiseen. Kaukoissa takapalkkana Marko joka avas kämmenen ku huikkasin jes, ei yrittänyt varastella. Sara oli aika super.

Hups tuntui taas jotenkin voipuneelta, onko se se kun sen kieli roikkuu heti ku aurinko vähän paistaa? Teki luoksetuloja ja metskua ja ruutua ja tunnarin kans. Ihan kivasti, mutta jotenki se ei oo täysin läsnä tms. Jos ny vaikka ne juoksut jo viittis alkaa..

Vappupäivänä käytiin aamulla vaan ulkoiltiin, illalla Hupun tehistreenit. Sara oli ollut markon ja selman kanssa tekemässä paikallaloja kun marko oli kantanut kentän väliaitoja. Ihan hiljaa oli kuulemma maannut :)

Hupun treeneissä kevään vikan hallikerran kunniaksi tehtiin temppuratoja. Olipas hauskaa, Hupun mielestä kans, sillä on näissä radoissa tosi kiva asenne aina.

Ekana oli Caritan tekemä rata joka oli meidän treeniryhmällä perjantaina, rata meni muistaakseni ruutuun, ruudusta kapula, kapulan kanssa luokse, stoppi, sivuun hyppäämään este, istu, irti, tolpankierto ja sivulle (vai olikohan tässä pätkässä vielä joku stoppi). Kaikki muu sujui aika iisisti paitsi se kapulan jättäminen, huh, voi vielä irrottaa mutta liikkeelle lähtiessä vähintään pitäis napata se mukaan. Loppujen lopuks kapula tais olla mun kädessä ja saatiin tehtyä. Samasta radasta toinen versio, kiertämään kapula suussa, irti, hyppäämään, ruutuun, ruudussa kaukoja. Muut osat kivoja paitsi se kapulan jättäminen taas mahdotonta. Ainiin ja ei pongannut kiertotolppaa ennen ku autettiin.

Toisena mun rata johon keksittiin vielä kapulan tilalle vappuhuiska. Eteen kiertämään, seis, ruutuun sivulle, ruudusta kiertämään, maahan, istu, noutamaan huiskaa & sivulle. Huiskannouto oli vähän haastavaa :D Hupu tais puraista koko tikun halki ja toi aina jonku kaks metriä kerrallaan, pitää ehkä ostaa alesta omia vappuhuiskia ni voidaan treenaa :)

Vikana Railan tekemä semmoinen vähän "agi"tyylisempi rata jossa myös ohjaaja liikkui. Oli muuten huomattavasti vaikeempi itelle kun piti muistaa rata ja liikkua. Seuuruta, seuruusta seis ja hyppynouto, kapulan kanssa seuraamaan, kapulan irrotus & jätettiin kapula maahan (jos jätettiin), käännös oikeaan, kiertämään tolppaa, seis, koiran vierelle, kiertämään merkkejä seuraten, merkkirivistön ohi lähetys merkille jonka vieressä kapula oli. Hyvin Hupu ohitti ne muut merkit ku oli menossa kapulalle, stoppas kuitenki sinne merkille käskystä :) Kapulan jättö oli tässäkin aika mahdoton ja ois yrittänyt napata sen aina mukaan sieltä maasta.

Kivat treenit, olipas hauskaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti