lauantai 11. toukokuuta 2013

torstaina aamusta koirien kanssa hengailemaan espooseen kun marko oli kokeessa liikkurina. mun piti alunperin osallistua saran kanssa mutta se sitten peruttiin edellisen viikonlopun kokeen jälkeen. toki koepaikalla tuli semmonen olo että oltashan me tästä selvitty. tai no, koe alkoi voittajaluokalla ja mietin että dääm, miksen vaihtanut saran ilmoa hupulle jos se olisi sopinut. Koirien kanssa lenkkeiltiin kilon metsissä, ihan aamusta kun kehiä vielä rakenneltiin tehtiin Hupun kanssa pikkutreeni viereisellä nurtsialueella, myöhemmin siinä olikin miltei koko päivän futaajia. Ei ollut palkkoja mukana paits hihna, vähän seuruuta, maalinkiertoa, stoppeja ja jääviä. Hupu oli ekana ehkä vähän pihalla että ai täälläkö treenataan mutta yhden "et muuten prkl napsi heinätukkoja" jälkeen tajus. Kiltti Sanna yrittää nyt ottaa ton heinän napsimisen vakavasti, ei ehkä kerrasta poikki mutta paristakymmenestä? Saatiin hyvä häiriö kun jonkun pienen valkoisen koiran taluttaja jäi tölläämään ja kyseli että voiko laskea koiransa sekaan leikkimään.. Kun Markon liikkuroinnit loppui niin odotellessa tyhjän kehän vieressä vielä kuviteltuja kehäänmenoja ja vähän seuruuta, Hupu oli vähän outo, ei leikkinyt hihnallaan mutta namit kelpas ja asenne muuten ihan ok.

Siitä sitten agikisoja kattomaan Ojankoon, koirat nukkui autossa ja lenkkeili.

Siitä sitten Espooseen hengailemaan Jayn pentukurssille, oli ihan tukahduttavan kuuma ja hoksasin etten oo syönyt koko päivänä niin meinas vähän heikko olo tulla. Saran kanssa päästiin treenikassin kanssa takana menevälle polulle ku huomattiin että nurtseilla on futaajia. No jäätiin sitte siihen ku en jaksanut kävellä kauemmas. Tehtiin seuruuta, hitaassa (en ois jaksanut kävellä kovempaa ;) ) kaikki käännös- ja liikkeellelähtövariaatiot, naks ennen käännöstä metodilla, hyvin pelitti. Merkkiä, teki hyviä, muistin että Saran kaa ei voi tehdä paljon pelkkää merkkiä ku sillee ohjattu viimeksi katos. Niin tehtiin sitte niin että heitin merkiltä pusikkoon aina kapulaan ja joutu ettimään siitä suunnasta mihin näytin. Hyvä sää ku oli kuuma ja ei viittinyt räkyttää. Kyllä se ne aina löysi & haki. Erikseen vielä sivusta kapulan palautuksia sivulle. Kaukoja läheltä. Ja loppuun paikallaolot niin että olin siinä näkyvissä ku ei ollut piiloja lähellä. Oli aika kuumissaan ja menikin istumisesta maahan! Kävin korjaamassa ja otettiin kokonaa uusiks ja istui kuin tatti 3 minuuttia. Makuu myös ok.

Aurinko meni pilveen ja piristyin, otin Hupun ja nurtsikenttäkin oli jo tyhjä. Hupukin oli pirteä ja reipas kun aurinko ei porottanut. Tehiin kehäänmenoja ja seuruun tarjoomista, ihanaa kun pystyn nykysin pitämään myös tämmösissä yleisissä puistoissa Hupun niin ettei treeneissä mun tarvi koko aika kytätä ympärille että oisko jotain jonne se vois lähteä, oon siis saanut omaa päätä fiksattua.. Tekikin aika kivaa seukkua, koko puistokaistaleen matkalta noudon palautuksia, tulipas vauhdilla, välillä lennosta palkka ja välillä sivulta. Kapulan kanssa penkin kiertämistä. Ruutua kans suoraan lelulle. Marko & Jay tuli treeneistä nurtsinlaitaan, vähän vilkas ja jatko treenejä. Jay halus kans vähän treenata niin Hupu makoili käy siihen käskyllä kun naksuttelin Markolle ja Jaylle seuruuta, ja Jay meni ihan sen vierestä ruutuun lelulle jonka kävin vielä Jayn nähden hetsaten laittamassa. Ompas siitä tullut seesteinen :) Hupusta siis. No joo, oli pakko tehdä sitten vielä ruutua Hupun kanssa kerran, oli se vähän kierroksia nostanut vaikka ulospäin ei mitään näkynytkään.

Perjantaina olikin sitten lähinnä vapaapäivä, kotipihassa kaukoja tunnaria, stoppeja ja seuruuta molemmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti