keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Hups vs. voivoi vs. melkein 4kk

Kirjasin joulukuussa tilannekatsauksen, päivitetääs pinkillä, tuntuu että 4 kk ois pitkä aika ja ei olla saatu mitään aikaan, mutta toisaalta paljonkin.

Mitä "osataan" tai ei osata
 
paikallaolo- 3 min-4 min ei mitään eroa, mutta aika paljon tekemistä vielä sen olemisen kanssa, lonkka-asento, nuuskiminen, pään pyöriminen pitäisi saada pois, mikään ei tietenkään este jonka takia ei voisi edes harkita osallistumista. Sivulta maahan ja maasta sivulle vaatisi suoristustreeniä
Ohops, on tehty ihan törkeen vähän, näitä pitää nyt tehdä joka päivä, ei saa unohtaa siksi että on ihan ok liike, nuuskiminen, lonkkailu yms. pyöriminen on vähentyneet vähälläkin treenillä mutta toki tekee edelleen kaikkia.
 
seuraaminen- paljon hiottavaa, mutta jonkunnäköinen voi-kaavio pystyttäs kyllä suorittamaan, juoksulle pitäs tehdä jotain, liian kaukana, liian takana. Häiriöitä voisi treenata enemmän. Ja liikkeellelähtö & asennetreenit tietty jatkuu. ja ne perusasennot
On treenattu häiriöitä, ja juoksu on kyllä musta aika kiva-pompottaa mutta tykkään siitä, nyt pitäs ehkä sitä tekniikkaakin taas muistaa.. voi-kaavio pitäs kyllä onnistua jotenkuten, voi on kyllä tyhmä luokka kun hidasta ja juoksua on niin vähän :)
 
l. istuminen- tehdään vielä joku 865 toistoa isoilla avuilla, sitten vielä ainakin 100 päälle. tekniikka ok kun autetaan tarpeeks, ei nyt hetkeen kokeilla ilman apuja, tiedossa jo että menee hitaaksi. taakse kävelyitä kaikissa jäävissä pitäis vahvistella, odotusasenne hieman parantunut, toki tehtävä lisää
kappas, se on ehkä jopa oppinut sen, ei oo enää niin hidas! taaksekävelyitä pitäs enempi
 
luoksetulo-stoppiin joku järkevä treenisuunnitelma, maahanmeno periaatteessa ok, kokonaista liikettä pitäisi ehkä joskus myös tehdä, ja loppupätkään vauhtia vauhtia. ja niitä perusasentotreenejä
järkevä treenisuunnitelma puuttuu vieläkin, liike on tavallaan ok, tuntuu että stopeista liikkeelle lähdöt on jäänyt vähälle palkalle, pitäs niitä nyt että ei tulis epävarmaks
 
ruutu- ruutuja vieraissa paikoissa, varmuutta, korjauksia voisi tehdä, tehty ehkä kerran puol vuotta sitten, koiran siirtelyä. kaukana maahanmeno voisi varmaan olla parempi, seuraamaan tulo ok.
no yleensä löytää ruutuun, joskus mutkan kautta. stoppia vois terävöittää, ja maahanmeno edelleen hidas, korjauksia on tehty.
 
hyppynouto- vinoja lisää, ja se perusasento, kapulan pitoa
tehty vaan metskulla, pitäskö ehkä puisellakin? jollain ällöpaksurimasilla?
 
metsku- metskulla nostoja, se perusasento
loppuosa!
 
tunnari- ostanko jotain kaninheinää? pitoa myös, liikkuroituna
lauta riitti, aika kivasti on hiffannut, liikkuroituja pitäs päästä enempi tekee, varastaa kääntymisestä helposti!
 
kaukot- otettava työnalle, matkaa tarttee saada ihan miljoona metriä lisää, ja ne häiriöt! liikkurilla kans
treenillä saa tosiaan jotain aikaseks, eka vaihtoja on tehty (kahelleen treenatessa) 20-30 metristä, miljoonan on toki matkaa, tekniikka koko sarjassa ei toki kestä sinne asti, jatketaan ahkeraa kaukokuuria :)
 
kokonaisuus- kehäänmenoja, liikkeiden välejä ja aloituksia joka treeniin, uusissa paikoissa pitäis päästä treenaamaan. kisapalkka kuntoon! ja palkattomuus!
kehäänmenoja on tehty, ei toimi vieläkään, niitä joka treeniin! välit vähä parempi, tehtävä joka treenissä! aloituksia kans (varastelu vs. kontakti tippuu), uusia paikkoja kohta paljon ku lumet lähtee, kisapalkka kestää max. pari liikettä, sitten puree ja näpsii, treenattava! palkattomuuksia lisää, joka treeniin jotain pientä! kokonainen voivoiläpi perjantaina (kun tää kokousputki on ohi!)
 
Äkkiseltään vois sanoa että tärkeimmiks lähiaikojen treenikohteiks nousee toi perusasento ja siihen liittyvät asiat. Ja sitten tunnarissa ja kaukoissa ois eniten työtä että sais ees koko liikkeen auttavasti kasaan.
tunnari ja kaukot on edes auttavasti kasassa- jee! lähiaikojen treenikohteet pinkillä :)

edit. aargh. blogger temppuilee fonttikoon kanssa kun kopioin ton vanhan tekstin, mutta olkoot...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti