keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

ai kauhee!

olin niin täynnä Hupu-ongelmia että unohdin kirjottaa Saran maanantain treenit, ehkä ne meni turhan hyvin (=ei mitään maailmanloppuun verrattavissa olevaa) raportoitaviks :)

Aloitus: jos tuli halliin haukkuen ni mentiin takas ulos, kyllästyin ramppaamiseen ja käskin koiran yksin pihalle ja jäin ite sisään. Kyllähän se jossain kohti hiljeni..

Lämppä: kierrätin kahta siivekettä ja annoin haukkua mennessään, kiritin vielä ja ku joutu kirittää ni piti olla hiljaa. Kun läähätti ni väsytettiin aivot niillä vaikeilla tunnareilla. Sarkilla ei ihan maltti kestä nuuskia, tuo oman viereisen heti ku vähä haistaa jos kapulat lähekkäin. Iso kasa +oma kauempana piilossa ei vaan pysty, haistelee minuutin pari ja alkaa kiikuttaa vääriä kaks kerrallaan.. Kun lopulta vahingossa osuu omalle niin tuo kyllä sen semmosella ilmeellä että tietää että se on oma. Joskos nyt reipas on muitakin tuodessaan, sen mielestä selkeesti tärkeintä on tosi nopee palautus-> lähimpänä namppaa!

Väsytystaktiikan jälkeen paikallaolot, joku 2,5 min ja 4,5 min. Ton puolikkaan pystyin just pinnistää ku yritin tehä ylipitkät :) Istui ku tatti, sanoi kerran piip, kehään hyvin. Välissä pieni vapautus, maahan käskyllä piip, ja jossa 2,5min kohsalla piippas ja laitto pään maahan, hiljeni varmaa kolmen tienoilla ja oli vaan. Ylös vähä vajaa, hyvin pois kehästä.

Evl-läpi parilla välipalkalla, en kyllä muista missä palkkasin, unohinkohan palkata? ennen tunnaria annoin namia ku puhuin markolle?

Seuraamisessa kauheesti kauneusvirheitä, mutta kyllä se koko aika seuras, ja ihan hiljaa paits askeleet. Zetassa tehtiin m-i-m ku jätti ekan maahan tekemättä, tokalla sit oikein hyppäs sinne. Luoksetulo ok (what!). Ruutu, eka eksy ruudun vieressä oleville kapuloille, sain ohjatuks, kun kutsuin luo lähti haistelee jonku namin maasta, tuli sitten. Ohjattu liikkurilla, haukahti merkiltä lähtiessä, muuten ok, hyppynouto ok (what-ei pysähtyny kapulalle?!), tunnari liikkurilla, ok, kaukot, teki pari vaihtoa ja katto ku marko ja päivi puhu ja jouduin antaa triplakäskyn.

Mutta siis mitä ihmettä, sehän oli vähän niinku joskus ennen ku kaikki levis?!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti