perjantai 25. tammikuuta 2013

22.1. tiistaina olin markolle harkkakoirakkona, keksittiin ihan kiva treenipaikka meidän prisman parkkihallin ylemmistä kerroksista. Treeneistä ei voi sen tarkemmin kirjottaa mitä tehtiin, mutta molemmat tytöt oli tosi kivoja uuteen paikkaan nähden. Hupu vähän katteli ympärilleen jos kuulu yllättäviä ääniä, tottui aika nopeesti, Sara oli kuin kotonaan.

23.1. päivällä turussa lentsulla ja illalla tehistreenit. Oon tehnyt tosi näppärän ja mulle sopivan tuntusen (edelleen etsin sitä mulle parasta tapaa treenien kirjaamiseen. Nyt tuntuu ihan järkevältä 1 isompi suunnitelma paperilla + ajoittain joku liikekohtainen tavoitekatsaus blogissa, mitä tehtiin tarinointi blogissa, treenit erillisillä paperilapuilla ja läksyvihko. läksyvihkoon kirjaan saadut ohjeet/ itelle mieleen tulleet "treenaa näitä" asiat ja palaan aina myöhemmin täyttämään seurantaa muutamalla lauseella. tuntuu toimivalta. tosin niinhän kaikki aina aluks). Saran kanssa tehtiin kehääntulo + merkki aukeella, kehääntulossa meni sinnetänne, merkille oikein reippaana, haukkuen. Sit tehtiin zetaa, nyt on hyvät loogiset ohjeet millä sitä pelottavaa kartioo (siis mua pelottaa, ei koiraa) jonka kohal käännytään oikeelle treenataan, ja niihin jääviin kans. Hupun kanssa katottiin stoppeja, sivulletuloja kapulan kanssa ja ilman ja sitten ihania kaukoja. Mun on vaikea muistaa mikä se treenattava asia kullonkin on ja että kaikkea ei voi saada kerralla, no nyt muistan, hetken taas. Kaukot on nyt kyllä erityisesti työn alla, ja sivulletuloihin kapulan kanssa tosi hyvä treeni, onneks ostin just sopivan uuden maton sohvan taakse niin sielläkin voi treenata kun edellisen oli joku (..) syönyt.. Kauhee treeni-into tuli, jos nyt ei ois jo muutenkin :) Kiitos Riinalle seurasta :)

Himan kautta tehistreeneihin. Alkuun paikallaolot, oli kai aika ok, vapautin istumisesta piiloon. Sitten ennakoinninestotreeni joka oli suunniteltu jo ennen ku sain sen läksyksi aiemmin päivällä :) Maria käskytti hypyn, tasamaametskun ja hyppynoudon aloitukset ja palkkasin Hupun kontaktista, se oli käynyt selkeesti facebookin ryhmässä lukemassa suunnitelmat koska tiesi jo mitä me treenattiin ja ei varastellut mihinkään :) No, onnistuminen on kivaa. Merkkikin oli suora taas aika vähällä, ja ruutunkaan ei varastellut, teki kolme hyvää merkkiä ja sitten ruutuun. Toisessa setissä piti tehdä zetaa mutta se meni jotenki ihan läskiksi ja tehtiin maassa istuen pakittamista yms. Onneks on jo olemassa jotain nollauskeinoja ja muistan käyttää niitä. Tauon jälkeen vielä sitä zetaa, nyt ok. Ja vähän seuraamista ja ruutuun niin että joutui matkalla ohittamaan Hurjan ja Riiviksen ihan vierestä, ekalla yrityksellä teki monen metrin kaarroksen niiden kohdalla, tokalla meni varmemmin ja kaarros oli vaan pieni. Sitten vielä leikittiin ja hömpättiin vähän ja oli erikiva pupsi.

24.1. treenasin kotona sisällä vähän normi olkkarijuttuja enempi. Tehtiin lähinnä läksyjä. Hupun kanssa kaukoja etupalkalla, hyvin teki, oon ollut pelokas toistamaan käskyä, mutta musta tuntuu että nyt se oli kannattavaa kun ei kerran noussut ja käskin paristi uusiksi ja sai sitten palkan kun nousi, niin ei sen jälkeen enää juminut ja sille tuli vähän semmonen ahaa-ilme :) ei ollut ehkä ihan varma mitä piti tehdä? m-s onnistuu aika kivasti jo parin metrin päästä. Se tekee sen nyt tosi kivasti, takajalat paikalla ja siirtää molempia etutassuja vähän enemmän allensa eli ei mee liian pitkäks eikä etupainokseks. hupu teki myös kapulan nostoja sivulleperuuttaen, mikä oli tosi siistii, niin ei purassut kertaakaan kapulaa vaan piti sitä nätisti etuhampailla, jännää, on harjoiteltu tunnaripitoa vaan sikarina, en oo vielä päässsyt siihen että osais maasta poimia sikarin ja nyt se piti sit tolleen nätisti eikä vieny ollenkaa poskihampaisiin koko kapulaa. Siihen sivulletuloon ei ehkä saatu ihan semmosta draivia ku oisin halunnut, se peruuttaa eka vauhilla, sitten siirtyy jotenkin jonku viis senttiä eteenpäin ja alkaa istuutumaan, pitäs ehkä saada tähänki jotenki se kaukojen peruuta+istu, harjoitukset jatkuu. Hupu teki seuruuta kans, askelia ja paikallakäännöksiä. Saralla teemana seuruu ja oikeelle käännökset ja kaukot. Kaukoissa ollaan yritetty muuttaa m-s-m niin ette menee taaksepäin, nyt saan sen aika läheltä tekemään niin että liikkuu taaemmas joka vaihdolla, ei varmaan haitanne, ei se kokeessa kuitenkaan mee.

Netissä oli ihana temppuvideo, ei ne pelkät temput mutta video on tosi nätti :)

1 kommentti:

  1. Millä ilveellä sais opetettua koiralle tollasia temppuja.... ei mielikuvitus kyllä meikäläisellä riitä. Oppiskohan se kun näyttäis tuota videota tarpeeksi monta kertaa ;) !!!!

    VastaaPoista