perjantai 30. marraskuuta 2012

30.11. hallilla

Töitten jälkeen kotona Huputti kaukoili, illalla sitten eka tarvoin koirien kanssa lumessa pitkän lenkin kun markolla oli ryhmän veto, ja sitten kouluttajien vuorolle. Ykköskenttä oli vapaa jo vähän ennen vuoron alkua joten aloitettin Hupun kanssa aiemmin ja se teki kaks settiä ja välissä treenas Sara, Hupu istui odottamassa. Ekassa setissä oli superhyvä häiriöä, kun Marko oli viereisellä kentällä aidantakana, alussa ehkä kuunteli paristi, mutta sitten unohti sen, ja mikä tärkeintä, mä unohdin sen että Hupu vois kuunnella sinnepäin :)

Tehtiin ainakin zetan aloituksia, siis siirtymää merkin viereen ja siinä perusasentoa ja siitä liikkeellelähtöjä. Kun sanoin "mennään" niin lähti seuraavalle edessänäkyvälle merkille. Hyppynoutoa pienellä puukapulalla niin että kapulan takana ois ollut putken suu, ja metskulla kans, ja toiseen suuntaan niin että takana ois ollut a-este. Ei yhtään häiriintynyt näistä kentänreuna häiriöistä :) Metskun kanssa kiertää helpommin, puisen kanssa hakee hypyn. Puisen kapulan nouto kaukaa niin että vietiin kapula yhdessä ja mentiin kauas, ekalla tarttui pitkästä aikaa laipasta, toistolla tietty oikein.

Sara oli suhteessa lenkin juoksenteluunsa kyllä ihan turhan villinä ja energinen.. Ajattelin tyhmänä, että se juos niin paljon lenkillä, että voidaan jättää alkujuoksentelurutiinit pois, no joo ei hyvä, oli tosi äänekäs ja vaikee. Ohjatusta tehtiin molemmat puolet kaikilla kapuloilla, Nappi teki takavasemmalla, aika lähellä, ruutua ja Selma melkein edessä seuruuta. Molemmat puolet onnistui hyvin! Tosin haukkui vähän, mutta tässä ny sai haukahtaa... se loogisuus :) Metskua, hassua, kun sanon sille sivulla että pidä, niin pistää suuta paremmin kii, mä ku luulin että se suu auki sivulla metskun kaa on semmonen asia minkä vaan annettas olla. Teki yhden aika hauskan version, kun eka olin heittänyt kauas ja kapula pyöri, niin tokalla kapula tipahti ihan esteen taa, no juos hakee sieltä kaukaa missä edellinen oli ollut, ei löytänyt, pongas kauempana oikeella olevan ohjatun kapulan, päätti hakea sen, tullessaan hypylle sieltä sivusta huomas hypyn vieressä metskun, oli kuitenkin jo ponnistamassa hyppyyn joten hyppäs, sitten hyppäs takasin, pudotti ohjatun siihen metskun viereen, otti metskun ja tuli sen kanssa sivulle. Sarkki on kyllä aika ihku<3

Saran seuruut oli ihan järkkyjä, kuului pientä ääntä miltei koko ajan, juoksussa oli suunnilleen poikittain mun edessä, väännettiin sitä paikka käännöksillä ja pysähtymisillä sitten. Ainiin, yritin tehdä kaukoja loppuun, joo ei tänään, en tajunnu palkata kun oli vielä hyviä, ja tein liikaa ja huononi vaan.. tulin sitten lähelle palkkaamaan.

Hupu tuli tekemään paikallaolot (oli haukahtanut paristi odottaessaan kun Sara treenas, hiljeni kuitenkin kun kerroin että haukkuminen on tuhmaa, ja istui sitten kiltisti). Tosi kivasti riviin -onko se muuttunut tosi kivaksi kun on oppinut kaavan ja ajattelee "mä osaan tän!"? ja hyvin sivulla. Eka istumisessa muut kerkes mennä maahan, ja marko vielä kommentoi selman maahanmenoa, niin kävin sitten palkkaamassa kun istui edelleen, mutta korvat tipahti puolitankoon. Palkkauksesta käänsi ne taas pystyyn, oli varmaan aika oikeaan aika ajoitettu se vahvistus siitä että tekee oikein. Vapautin "tässä"-mukaanlähdön ja hyppytempun jälkeen lelulle. Vielä toinen nopsa istumisen jättö. Ja pidempi makuu, käskytin muut ja autoin Hupun sitten ihan alas asti. Tajusin muuten vasta että ei ilmekään värähtänyt markon käskystä, istui vaan, kiltti pupsi :) Makuussa kävin korjaamassa kerran lonkka-asennon, sitten oli loppuajan hyvin, vapautin taas lelulle eteen.

Hupu treenas vielä jotain pientä, ruutua jouduttiin vähän vääntämään, kun piti tehdä helppo ruutu lelulle, mutta ekana kiersikin ruuudun lähistöllä olleen kapulan kautta piilon taakse ja sieltä takakautta ruutuun, toistolla sitten haki sen kapulan. Tehtiin vielä suoraa ruutua ilman lelua ruudussa, ne ok.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti