tiistai 19. helmikuuta 2013

mihis sitä merta edemmäs kalaan kun kotiparkkiksella voi treenata.. tein töitä koko illan, mutta pienet treenit ehti onneks. Hupsille stoppeja lumikasan kautta, jei, saatiin yks ihan superhyväkin :) Muistin palkkailla myös muita osia kuin stoppeja. Seuraamista, kasikkoja ja ympyrää. Naapureita meni ohi ni niitten autojen lähtöä ootellessa reunassa kaukoja ja sivulta maahanmenoja ja sivullenousuja.

Sara teki kaukoja ja seuraamista, ties että treenataan ja oli äänekkäämpi kuin ma. Otin Saran jälkeen vielä Hupun pikaseen tekemään seuruun tarjoamista, oli pitkään hyvä mutta en osannut palkata kun odotin että yrittäis enemmän ja enemmän mutta se vaan seuras nätisti, pää pysyi kyllä kivasti. Ens kerralla vastaavassa itelle mieleen että palkataan jo aiemmin..

Hups on vaihtanut ruokakuppipaikallaolot nyt välillä kaukoihin, aluks ei meinannut ees pystyä nousee kun oli vähän ohjelmoitunut paikallaoloihin, nyt nousee kyllä hyvin :) Tekee semmosia liioiteltuja vaihtoja, tehdään ihan läheltä siis ja näyttää tosi hyvältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti